Film

Skribent

Mats Karlsson

17 april 2018 | 19:00

Cathy Yan regisserar Harley Quinn-filmen "Birds of Prey"

Margot Robbie är redo för att återigen stjäla showen som den kaxiga antihjälten.
Även om "Suicide Squad" inte hyllades till skyarna av biopublik och kritiker var de ändå överens om att Margot Robbies Harley Quinn var något som gav mersmak. Nu rapporterar Deadline att Warner Bros och DC Entertainment har hittat sin regissör till Harley Quinn-filmen "Birds of Prey".
 
Regissören studion har valt är Cathy Yan, en ung lovande regissör som gjorde avstamp på årets Sundance-festival med långfilmsdebuten "Dead Pigs". Enligt uppgift lämnade Yan en exceptionell presentation för sin idé av "Birds of Prey", det fick studion att lägga undan den manliga konkurrensen om regijobbet åt sidan.
 
"Birds of Prey" baseras på DC-förlagan med samma namn, där Quinn bildar lag med brottsbekämparna Black Canary, Barbara Gordon (Batgirl) och Huntress. Branschtidningen poängterar att det är hittills inte bekräftat om samtliga karaktärer kommer att vara med i filmen.
 
Manuset är skrivet av Christina Hodson som nyligen blev anlitad för att skriva "Batgirl". Inspelningarna av "Birds of Prey" planeras att starta i slutet av året, alternativt i början av 2019.
 
Är ni sugna på att få se mer Harley Quinn?
| 17 april 2018 19:00 |