Film

Skribent

MovieZine

25 september 2016 | 15:00

Carrie Fisher har ett kaxigt svar på varför Leias och Hans förhållande kraschade

Tacka gudarna för att det fortfarande finns skådespelare som vågar vara lite fräcka i intervjuer.
Carrie Fisher har ända sedan hon slog igenom med "Stjärnornas krig" år 1977 varit känd för att inte direkt lägga fingrarna emellan i sina uttalanden. Hon har tvärtom varit frispråkig och rolig, till skillnad från många andra skådespelare som kanske oroar sig lite för mycket över sina rykten.

På en mässa i Saskatoon fick allas vår Leia hur som helst frågan om varför i hela friden Leias och Hans förhållande inte fungerade efter "Jedins återkomst", och hon svarade på sant Fisher-manér.

- Han ägnade sig alldeles för mycket åt smuggling. Och flickor, jag vet att ni inte vill att er make ska ägna er åt smuggling, eller hur? Och han hängde med den där håriga snubben alldeles för ofta. Jag tror att det ligger mycket problem i det. Han tog inte med mig in i hyperspace tillräckligt ofta heller... Det där var en eufemism!

Och hon avslutade ännu fräckare:

- Hyperspace blir ju aldrig tråkigt, men som tur är har vi robotar för det.Nästa gång vi får se Fisher på vita duken blir i "Star Wars: Episode VIII", som får premiär den 15:e december nästa år.
| 25 september 2016 15:00 |