annons

Skribent

Annons

19 oktober 2022 | 21:00

6 tips på halloween–outfits som kommer göra succé

Allas vår favorithögtid knackar på dörren. Äntligen får vi klä ut oss till våra favoritfilmkaraktärer. Med någon av dessa outfits kommer du garanterat att bli maskeradfestens mittpunkt. Vi lovar!
Artikeln innehåller sponsrade länkar. MovieZine tipsar om produkter och erbjudanden hos våra samarbetspartners.

Häxa, skelett eller zombie i all ära – men vi på MovieZine älskar verkligen halloween då vi får chansen att visa upp oss i våra snygga filmkaraktärs-outfits.
 
Vill du ta festen med storm genom att klä ut dig som Jason Voorhees eller Deadpool? Då kan du vara lugn, för hos våra vänner på Butterick’s kan du nämligen fynda allt du behöver för att komma i stämning till den perfekta halloweenfesten.
 
Nedan listar vi 6 halloween-outfits som garanterat kommer att göra succé på så väl halloweenpartyt som filmkvällen.
 
 

The Nun

 
”The Nun” lyckades väl inte riktigt infria förväntningarna hos ”The Conjuring”-fansen. Men vi måste ändå medge att nunnan är en riktigt cool karaktär, eller hur? Med denna otäcka outfit kommer du att skrämma slag på alla dina gäster. Komplettera gärna med halloween-smink!
 

Deadpool

 
Är du ett fan av Marvels Deadpool, den där killen som snackar flytande sarkasm? Vad bra! Råkar du också ha 8000 kronor över? Ännu bättre! För då är denna kostym ett absolut måste för dig.
 

The Bride (Kill Bill)

 
Finns det någon tuffare hjältinna är Uma Thurman i Quentin Tarantinos mästerverk? Tror knappast det! Dra på dig denna tuffa jumpsuit och ge Bill vad han förtjänar.
 
Large d6571b08b2cfd5215a82ac82e359b92f buttericks exorcism
 

Jason Voorhees

 
Som en av skräckfilmens allra mest ikoniska karaktärer kommer du att sätta en fasansfull touch på maskeradfesten. Camp Crystal Lakes besökare kommer fly hals över huvud. Köp Jason-dräkten här...
 

Exorcisten

 
Du kommer antagligen inte kunna vrida på huvudet i samma anda som Linda Blair gjorde i den grymt läskiga ”Exorcisten”. Vi lovar ändå att dina vänner blir skitskraja när de ser dig i detta ”nedspydda” nattlinne.
 

Breaking Bad Hazmat Suit

 
Ta på dig denna häftiga, gula overall och kräng lite blått godis till dina vänner på halloweenpartyt och succén är ett faktum. Nu är det du som är ny kollega till Walter White och Jesse Pinkman.
 

Se fler filmoutfits och spana in Butterick’s hela rysliga maskeradsortiment här

| 19 oktober 2022 21:00 |