Spel

Skribent

Viktor Eriksson

27 oktober 2023 | 20:00

Bus rensas ut i ny trailer för ”Robocop: Rogue City”

Förstapersonsskjutaren ”Robocop: Rogue City” är baserad på den ursprungliga filmtrilogin och släpps i början av november.
Utgivaren Nacon har nu släppt en trailer för handlingen till kommande förstapersonsskjutaren ”Robocop: Rogue City”. Spelet är förstås baserat på Paul Verhoevens science fiction-film från 1987 och dess två uppföljare. I röstrollen för Robocop själv kan vi också höra originalskådespelaren Peter Weller. Spelet utvecklas av Teyon som tidigare gjort ”Terminator: Restistance”.
 
 
Detta är långt ifrån första gången som "Robocop" blir spel. Sedan tidigare finns åtta andra "Robocop"-spel. Det senaste var ”Robocop” från 2014 som släpptes i samband med remaken ”Robocop”, där svenska Joel Kinnaman gjorde huvudrollen som robotsnuten. Än idag brukar det ursprungliga ”Robocop”-spelet från 1988 klassas som det bästa. Det släpptes ursprungligen som en arkadmaskin men portades senare till spelkonsoler som NES.
 
”Robocop: Rogue City” släpps på torsdagen den 2 november till Playstation 5, Windows och Xbox X/S. Du kommer kunna läsa MovieZines recension av spelet samma dag.  
 
Tror du det finns potential för ”Robocop: Rogue City”?
| 27 oktober 2023 20:00 |