Film

Skribent

MovieZine

12 maj 2023 | 16:00

"Bros" kommer ut på SkyShowtime i sommar

Den romantiska gaykomedin finns exklusivt på streamingtjänsten från 19 juni.
SkyShowtime bekräftade idag att den romantiska komedin "Bros" kommer att kunna streamas på plattformen nästa månad. Filmen är en smart, vimmelkantig och hjärtevärmande komedi om hur svårt det är att hitta en annan acceptabel människa att dela livet med. Universal Pictures är därmed den första stora Hollywoodstudio att släppa en hbtq-romcom.
 
Billy Eichner står bakom filmidén och Nicholas Stoller ("Bad Neighbours") regisserar. Filmens producent är Judd Apatow, känd för komedier som "The King of Staten Island" och "Trainwreck".
 
– Vi satte oss aldrig ned och sa: "Låt oss skapa historia". Men såklart känner jag ett enormt ansvar som en öppen homosexuell man. Jag vill att hbtq-folk ska känna igen sig, att det ska vara autentisk... och framför allt riktigt roligt! Vi såg det som vårt ansvar att göra en film som skulle få folk att skratta högt och ofta, berättar Eichner.
 
 
"Bros" blev ingen stor succé på bio, men har iallafall kritikernas och publikens kärlek. Omdömen på Rotten Tomatoes ligger på 89% Fresh. Och här på MovieZine blev det också högt betyg:
 
"Lämna plats, Meg Ryan. Komikern Billy Eichner drar den klassiska romcom-mallen in i garderoben och ut kommer en discodansande, sexpositiv gaykomedi för 2020-talet. Den vågade humorn har inte direkt tonats ned för en mainstream, straight publik, men alla med öppet sinne kan se fram emot både en skrattfest och en tankeställare", skrev Alexander Kardelo efter världspremiären på Toronto Film Festival. Läs recensionen här.
 
"Bros" släpps exklusivt på SkyShowtime den 19 juni.
| 12 maj 2023 16:00 |