annons

Skribent

Annons

23 oktober 2022 | 15:00

Bowers & Wilkins snygga hörlurar - en hyllning till James Bond

Det nya partnerskapet förenar två ikoniska brittiska varumärken och hyllar sextio år med James Bond-musik.
MovieZine tipsar om erbjudanden och produkter hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
Det brittiska ljudmärket Bowers & Wilkins meddelar att det har blivit en partner till James Bond-franchisen, vilket markerar nästa kapitel i företagets långvariga relation med Bond-musiken.
 
Alla biofilmer du kan tänka dig har haft sin egen unikt igenkännliga musik som lever kvar i minnet långt efter att eftertexterna har rullat förbi. Och det finns knappast bättre exempel på minnesvärd musik än låtarna som varit med i James Bond-filmerna de senaste sex decennierna. Från Monty Normans signaturtema till alla de ikoniska titellåtarna har musiken varit oskiljaktigt förknippad med 007.
 
 
Ett 40-årigt samarbete
Bowers & Wilkins relation till James Bond-filmserien är nära kopplad till företagets 40 år långa samarbete med Abbey Road Studios, där flaggskeppshögtalarna i 800-serien har använts för att övervaka inspelningen av otaliga bioljudspår.
 
 
Det här är Px8 007 Edition
För att fira det nya partnerskapet och 60-årsdagen av premiären av ”Dr. No” har Bowers & Wilkins gjort en skräddarsydd version av sina trådlösa Px8-hörlurar. Px8 007 Edition har ett midnattsblått utförande som inspirerats av smokingen som Bond bar i hans första framträdande på vita duken.

Dessa exklusiva hörlurar är lika eleganta och tidlösa som James Bond själv och levererar det trådlösa premiumljud som är synonymt med Bowers & Wilkins, kombinerat med detaljer som är en subtil hyllning till 007:s stil.
 
Nya Px8 007 Edition kan snart hittas på HiFi Klubben och har ett rekommenderat pris på 8698 kronor.
 
| 23 oktober 2022 15:00 |