Spel

Skribent

Lina Svensson

1 maj 2019 | 22:10

"Borderlands 3" visar upp en ny och actionfylld gameplay-trailer

I september får vi äntligen ge oss ut bland galaxerna och plundra valv på rikedomar igen. Under onsdagen fick vi ta del av en sprillans ny trailer där gameplay från spelet visades upp.
Det var för cirka 1,5 månad sedan som vi fick bekräftat att “Borderlands 3” är på gång. De första två Borderlands-spelen gjorde verkligen succé på marknaden då de släpptes, vilket givetvis har fått fansen att verkligen börja sukta efter mer.
 
Precis som i de två tidigare spelen ska du tillsammans med ditt skräckinjagande gäng ge dig ut bland galaxerna och plundra valv på förnödigeheter och rikedomar. Och precis som i de tidigare spelen finns det dom som vill sätta stopp för er. Spelen bjuder på unika miljöer som är proppade med skrymslen att utforska och sidouppdrag att genomföra. Och en hel del slagsmål och eldstider också, förstås. 
 
Redan i september får vi sätta tänderna i denna efterlängtade uppföljare. Vi är många som har väntat spänt på mer detaljer kring detta spel, och nu har utvecklarna äntligen valt att visa upp lite gameplay från spelet i en rykande färsk trailer. I denna trailer kan vi bland annat få oss en glimt av nya fiender, actionfyllda eldstrider samt en snabb överblick över nya, coola miljöer som gömmer sig bland galaxerna.
 
Förutom detta presenteras också de två nya huvudkaraktärerna, Calypso-tvillingarna, som verkar bli ett grymt tillskott till våra kära valvplundrare. Och oroa dig inte, i trailern syns också några bekanta ansikten. 
 
 
Hur mycket längtar du efter "Borderlands 3"?
| 1 maj 2019 22:10 |