Spel

Skribent

Lina Svensson

29 mars 2019 | 15:30

Valvplundring, skjutvapen och utomjordingar: "Borderlands 3" utannonserat

Det har tisslats och tasslats en tid om att ett nytt "Borderlands"-spel kan vara på gång. Och nu är det alltså äntligen bekräftat. Spana in den rykande färska trailern nedan.
"Borderlands" är snart tillbaka. Vi är många som har längtat efter att få ge oss ut i galaxen, plundra valv på dyrbara skatter och slåss mot blodtörstiga utomjodnigar igen. Gänget i trailern ser ut att vara taggade på bråk och släpar med sig så mycket vapen som det bara går att bära. Precis som det ska vara i ett "Borderlands"-spel, med andra ord. 
 
Utgivaren 2K bekräftade ryktarna under PAX East-mässan, som fortfarande pågår. Än så länge har vi inte fått veta så mycket om detta efterlängtade spel. Men 2K lovar att komma med mer smaskiga detaljer inom kort.
 
Utöver det glädjande beskedet att ett helt nytt "Borderlands"-spel är på väg, meddelade 2K att "Borderlands: Game of the Year Edition" kommer att släppas till PC, Playstation 4 och Xbox One redan den 3 april. Dessutom kommer ett gratis Ultra HD Texture Pack att släppas till konsolversionerna av "Borderlands: The Handsome Collection" samma dag.  
 
| 29 mars 2019 15:30 |