Film

Skribent

Alexander Kardelo

21 december 2019 | 18:00

Bondfeber! Nya bilder från ”No Time to Die” har släppts

Tidningen Empire bjussar på en exklusiv titt på nya 007-filmen.
Det har gått nästan fem år sen ”Spectre”, och ett tag var det oklart om Daniel Craig verkligen skulle komma tillbaka som James Bond. Men snart är det dags igen - även om vårens ”No Time to Die” blir hans sista uppdrag.
 
 
Empire har kommit över några nya bilder från den efterlängtade Bondfilmen. Här får vi en ny titt på Oscarsvinnaren Rami Malek som spelar ärrade skurken Safin, och på Lashana Lynch som en ny tuff 00-agent.
 
 
I somras ryktades det om att "Captain Marvel"-skådisen Lashana Lynch skulle ta över efter James Bond/Daniel Craig som nya agent 007, men ta det med en nypa salt - inget har bekräftats.
 
 
Tidigare i veckan kom även Total Film med en exklusiv filmbild. Bond kliver fram ur skuggorna med solglasögonen i något slags pensionärssnöre och pickadollen framme.
 
 
- Daniel har varit en fantastisk Bond. Om man ser på hur karaktären har utvecklats från "Casino Royale" till denna, så känns det väldigt episkt. Den här filmen är kulmen på allt, säger producenten Barbara Broccoli till Total Film.
 

Se trailern till "No Time to Die":

 
 
”No Time to Die” får biopremiär i april 2020.
| 21 december 2019 18:00 |