Spel

Skribent

Robin Cocks

8 oktober 2019 | 21:10

Bomben: "Doom Eternal" försenas till våren 2020

Det efterlängtade actionspelet "Doom Eternal" skulle ha släppts i november men nu har spelutvecklarna meddelat att spelet skjuts upp till mars 2020.
Om du hade tänkt ta ledigt en vecka i november för att slakta demoner i "Doom Eternal" så får du nog tyvärr tänka om. Skaparna bakom spelet har nämligen meddelat att "Doom Eternal" har skjutits upp till den 20 mars 2020 istället för den 22 november som var det tänkta releasedatumet.
 
Anledningen till det tråkiga beskedet är för att spelet ska få den finputsning som det behöver och att det på så vis ska kunna leva upp till spelarnas förväntningar. Alla som har förhandsbokat "Doom Eternal" får även en bonus i form av den kommande nyutgåvan av "Doom 64".
 
Om du verkligen suktar efter lite demonslakt i väntan på "Doom Eternal", så kan du ladda ner de första tre spelen i serien till diverse konsoler som släpptes nyligen.
 
 
"Doom Eternal" släpps den 20 mars 2020 till Xbox One, PS4 och PC. Nintendo Switch-versionen kommer vid ett senare tillfälle.
 
Blir du ledsen över detta besked eller är det ett bra beslut att skjuta upp spelets release? Vilket "Doom"-spel gillar du bäst?
| 8 oktober 2019 21:10 |