Serie

Skribent

Alexander Dunerfors

29 juli 2015 | 07:00

”Bojack Horseman” kommer tillbaka i en tredje säsong

En av de roligaste serierna på Netflix galopperar vidare.
Netflix har gett sin animerade komediserie ”BoJack Horseman” en tredje säsong. Tolv nya avsnitt kommer under 2016, vilket är underbara nyheter. Lita på mig - hoppa på den här underskattade hästen och du kommer inte att ångra dig.

Visst, serien är inte lika hyllad som ”Orange is the New Black”, vinner inga priser som ”House of Cards” och saknar en stor fanbas som ”Daredevil”. Snarare har den flugit under radarn lite grann, men ge den en chans: själv blev jag snabbt förälskad i den skruvade humorn och kändissatiren. Säsong två är dessutom ännu vassare än den första, en god ersättare när "Family Guy" gått på rutin alldeles för länge.

Vem är då BoJack? På 90-talet var han stjärnan i sitcomen ”Horsin’ Around”. Tjugo år senare är han en egoistisk föredetting som försöker få ordning på sitt liv och komma på banan igen. Will Arnett leder casten där såna som Aaron Paul och Amy Sedaris är stammisar medan Stanley Tucci, Lisa Kudrow, Patton Oswalt och J.K. Simmons ofta tittar in.

Den briljanta dialogen tillsammans med alla små sköna detaljer i Bojacks värld gör att den slår många andra animerade vuxenserier med hästlängder (pun intended). 

Här är senaste trailern:


| 29 juli 2015 07:00 |