Film

Skribent

Miriam Sposito

8 augusti 2018 | 10:20

Bob Iger berättar mer om Disneys nya streamingtjänst

Att Disney hoppar på tåget och ska göra sin egna streamingtjänst har varit känt ett tag, men nu har vi fått reda på ännu lite mer detaljer om den kommande sajten.
Disneys VD Bob Iger berättade att streamingtjänsten förhoppningsvis kommer finnas tillgänglig i slutet på 2019 och när lanseringen av streamingtjänsten är redo kommer den innehålla kommande biopremiärer såsom ”Dumbo” och ”Captain Marvel”, rapporterar Variety.

Det kommer även finnas filmer som är gjorda enbart för att lanseras på streamingtjänsten såsom kommande ”Lady och Lufsen” som ska få en remake på originalversionen och komedifilmen ”Noelle” som bland annat Anna Kendrick medverkar i. Förhoppningen är även att Disneyägda företag såsom Pixar, Marvel och Lucasfilm ska bidra med innehåll till streamingtjänsten.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
– Vår första prioritering kommer vara att nå ut till Disney-fans, berättade Bob Iger. Men det kommer också ta tid för företaget att bygga upp ett bibliotek med filmer som ska gå att streama, något som VD:n också har nämnt.

– Vi vill lära oss att gå innan vi börjar springa när det gäller storleken på vårt innehåll, berättar Bob Iger och fortsätter med att berätta att de måste göra streamingtjänsten värd att betala för, Bob Iger har till och med nämnt att Disneys stremaingtjänst kan komma att bli ett billigare alternativ till Netflix.
 
Vi får hålla tummarna för att lanseringen av streamingtjänsten blir lyckad och ett komplement till alla streamingtjänster som redan finns.
 
Tror du att Disneys streamingtjänst kan vara något för dig? 
| 8 augusti 2018 10:20 |