Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

4 maj 2018 | 09:30

Blytunga värvningen: Carrie Coon är klar för säsong 2 av "The Sinner"

Efter sina insatser i "The Leftovers" och "Fargo" förra året är Carrie Coon utan tvekan en av vår tids bästa skådespelerskor på tv.
Det sista avsnittet av "The Sinners" första säsong, som inledningsvis var tänkt som en miniserie, sändes (här i Sverige) förra veckan i SVT. Enligt Variety står det nu klart att Carrie Coon ansluter till serien, i en av den andra säsongens största roller.
 
Coon är för tillfället aktuell som superskurken Proxima Midnight i "Avengers: Infinity War", även om hon för min del alltid kommer att vara synonym med urstarka Nora Durst från den fantastiska tv-serien "The Leftovers".
 
Efter de enorma framgångarna med flera Golden Globe-nomineringar i början av året beslutade seriens skapare och USA Network (som sänder serien i USA) att göra om "The Sinner" till en antologiserie. Jessica Biel spelade huvudrollen under den första säsongen, men hennes historia i serien är nu över - Biel kommer däremot framöver fortfarande vara involverad som exekutiv producent.
 
Den andra säsongen av "The Sinner" kommer att följa polisutredaren Harry Ambrose (Bill Pullman) med hem till hans hemstad, mot ett nytt oförklarligt fall - denna gången om en 11-årig pojke som precis mördat båda sina föräldrar. Coon kommer att spela rollen som Vera, en formidabel men mystisk kvinna, som slits i kampen mellan att försöka upprätthålla samhällets värden och att uppfylla sina egna begär.
 
Vad tyckte du om den första säsongen av "The Sinner"? Kommentera gärna nedan! 
| 4 maj 2018 09:30 |