SPEL

Skribent

David Grundström

12 augusti 2017 | 18:30

Blizzard har släppt uppdatering till 15 år gammalt spel

"Warcraft III", strategispelet som kom före "World of Warcraft" må vara över 15 år gammalt - men det uppdateras fortfarande.
"Warcraft III" var ett både underbart roligt och ytterst viktigt spel. När det släpptes 2002 introducerade spelet oss till karaktärer som blivit centrala för handlingen i det ofantligt populära mmo-rollspelet "World of Warcraft ". Dessutom har dess kartverktyg (där du kan skapa egna banor och berättelser) lett till helt nya spelgenres, kanske främst genom "Defence of the Ancients" (förkortat "Dota") som idag är världens mest prestigefyllda och välbetalande esport. 
 
Men trots att spelet är 15 år gammalt, och tekniskt sett har en uppföljare i och med "World of Warcraft" som bygger vidare på händelserna i det gamla spelet, så uppdateras "Warcraft III" fortfarande med nytt innehåll!
 
För fyra dagar sedan sattes en "Public Test Realm" upp, det vill säga en server där spelare kan prova på utvecklaren Blizzards kommande uppdateringar innan det riktiga spelet uppdateras. I anteckningarna för patchen ser vi att det är spelets flerspelarläge som får några förbättringar. Främst så är det nya kartor som tillkommer för de tappra fans som fortfarande spelar detta gamla, men eminenta, strategispel.
 
Har du några minnen från "Warcraft III"?
| 12 augusti 2017 18:30 |