Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

9 maj 2016 | 10:30

Black Widow får en egen film, eller?

Marvel-chefen Kevin Feige bekräftar, nästan.
Fansen har efterfrågat det en längre tid och Scarlett Johansson själv har gång efter annan förklarat sitt intresse för att göra en fristående Black Widow-film. Nu verkar det som att deras, och våra, böner kan vara hörda. Under en intervju med Deadline för bioaktuella "Captain America: Civil War" fick Marvel-chefen och överhuvudet bakom MCU, Kevin Feige, frågan om vem av alla hjältar som kommer få en egen film härnäst. Frågan syftade främst på Falcon, Black Widow, War Machine, och Hawkeye, en kvartett som hittills bara medverkat i andra hjältars filmer. Han svarade:

- Vi har utannonserat de nästkommande nio filmerna, tio om vi räknar med "Civil War", som kommer sträcka sig till slutet av 2019. Vad som ska hända efter det diskuterar vi, men vi kommer fokusera på det under åren som kommer därför att vi har en hel del att göra innan dess. Av de karaktärer som du nämnde skulle jag säga att den som vi definitivt har en förpliktelse att göra en egen film om, både kreativt sett och emotionellt sett, är Black Widow.

Bröderna Russo, som regisserade "Captain America: Civil War", sa nyligen också att en Black Widow-film borde vara en "no-brainer". Karaktären har varit laddad med kontrovers, främst över att Marvel inte velat marknadsföra den lika hårt som sina manliga  hjältekollegor. Med citatet ovan känns det onekligen som att Feige nästintill lovar att vi kommer få se en film om Natasha Romanoff, men det kommer hur som helst inte att ske innan år 2020.

Vad tror du, kommer vi få se en Black Widow-film i framtiden?
| 9 maj 2016 10:30 |