Skribent

MovieZine

28 november 2020 | 10:10

Black Week-erbjudande: Prova Bookbeat gratis i 30 dagar

BookBeat är en ljudbokstjänst med över hundratusen ljud- och e-böcker. Med BookBeat i mobilen eller surfplattan får du tillgång till hela utbudet.
MovieZine tipsar om utvalda Black Friday-erbjudanden hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller annonslänkar.
 
Vi lever och andas för film, men ibland är det inget som slår en bra bok. Idag passar vi på att tipsa om tjänsten Bookbeat, ett slags Spotify för ljudböcker, som just nu bjuder MovieZines läsare på 30 dagars prova-på-period!
 
BookBeat är en digital prenumerationstjänst för ljud- och e-böcker. Du kan välja mellan tre olika paket och hitta det som passar bäst för dig, från 99 kr per månad. BookBeat har över hundratusen titlar att välja bland. Romaner, spänning, biografier, fakta, personlig utveckling, barnböcker, klassiker och mycket mer. Här finns garanterat något för alla!
 
Bland ljudböckerna hittas exempelvis Fredrik Backmans "Björnstad" (aktuell som serie på HBO Nordic), den flerfaldigt filmade klassikern "Unga kvinnor" av Louisa May Alcott, och "Killers of the Flower Moon" - förlagan till Scorseses nästa film.

Black Week-erbjudandet gäller om du registrerar dig senast söndagen 29 november:
 

Prova Boookbeat gratis i 30 dagar

 
Ladda ner BookBeat-appen till din mobil eller surfplatta och börja lyssna. Du kan när som helst avsluta din prenumeration. Du väljer själv om du vill lyssna strömmat eller ladda hem böckerna till offlineläge. Att lyssna offline är perfekt när du är på resande fot och inte har tillgång till mobildata eller wifi. BookBeat har även stöd för både Apple Carplay och Apple Watch.
| 28 november 2020 10:10 |