sponsrat

Skribent

MovieZine

18 november 2022 | 16:00

Black Week: Årets hetaste kampanj är redan igång hos Webhallen

Spara tusenlappar på gamingprylar och hemelektronik. Du har väl inte missat att Black Week har startat hos Webhallen med mängder av fantastiska fynd?
Artikeln innehåller sponsrade länkar. MovieZine tipsar om produkter och erbjudanden hos våra samarbetspartners. 
 
Det stora reakalaset har startat hos Webhallen där Black Friday blivit Black Week. Räkna med fullt tryck på enastående deals under hela veckans gång, då Webhallen verkligen nyttjar reafesten fullt ut med mängder av grymma erbjudanden. De har samlat allt från gamingprylar, mobiler och hobbygrejer till sina kampanjerbjudanden. Värsta shoppingglädjen just nu! 
 
 
 
Ett hett tips är att de rear ut ett stilrent trådlöst headset från Logitech. Just nu är den nedsatt på hela 791 spänn då reapriset landar på 1299 kr. 
 
Logitechs egna Lightspeed-teknik ser till så att du slipper irriterande sladdar men ändå behålla en hög latens när du gamear. Dessutom är de bekväma med en nätt vikt på 370g, vilket gör dem komfortabla för flera timmars spelande eller videosamtal. Och på tal om att vara uppkopplad i flera timmar så har de en lång batteritid på mer än 20 timmar. Strålande! 
 
 
Köp något till dig själv eller varför inte kombinera din Black Week-shopping med julklappsköpen? 
 

Kolla in Webhallens hela Black Week-rea här…

| 18 november 2022 16:00 |