Film

Skribent

Andreas Samuelson

26 november 2022 | 08:00

Black Friday-tips: Köp Astrid Lindgren-boxen för 499 kr

Alla 23 långfilmer baserade på Astrid Lindgrens älskade verk finns nu att fynda till reapris.
MovieZine tipsar om prisvärda erbjudanden och rabatter hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
Det är lönehelg, det är Black Friday, julen närmar sig - ett perfekt tillfälle att fynda julklappar till en filmnörd, eller utöka den egna filmsamlingen där hemma!
 
Hos webbutiken CDON hittar du just nu massvis av erbjudanden i Film-kategorin. Här hittas några av årets storfilmer från 69 kronor, och fina erbjudanden på filmboxar från 99 kronor - allt från klassiska ”Gudfadern” till nyare favoriter som ”Harry Potter”- och ”Sagan om ringen”-filmerna.
 
 
Vi slår ett slag för Astrid Lindgren-boxen som nu finns att fynda för bara 499 spänn. Lindgren är tveklöst vår mest älskade barnförfattare och med hennes kittlande historier har vi dessutom fått en rad klassiska långfilmer om Pippi, Ronja, Emil och en mängd andra populära karaktärer. Här får du hela 23 klassiska biofilmer på dvd.
 
 
Om du är mer lust på att bli återbekanta dig med två av Astrids mest älskade figurer, Pippi Långstrump och Emil i Lönneberga, så finns passande deals också. Du kan få den hela 13 avsnitt långa TV-serien med Pippi på DVD för endast 199 kr.
 
 
Eller om du föredrar att mysa med Emil och hans busiga äventyr så finns hans tre långfilmer på DVD för bara 99 kr.
 
| 26 november 2022 08:00 |