sponsrat

Skribent

Thomas Linnaeus

17 november 2023 | 12:45

Black Friday-tips! PlayStation 5 är billigare än på länge

Slå till under Black Friday-rean och plocka hem din nya spelkonsol! PS5:an har inte varit så här billig på länge.
MovieZine tipsar om erbjudanden och rabatter hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
Sonys konsol PlayStation 5 har sedan i somras sålt mer än 40 miljoner exemplar. Till en början var det svårt att få tag i maskinen, men nu har produktionen kommit igång på allvar. Nu smygstartar Black Friday och ett av de bästa dealsen på konsolen finns hos Webhallen.
 
Priset på PlayStation 5 ligger på 5690 kr, vilket gör att den är prissänkt med härliga 1499 kronor. I novembermörkret kan man förutom en ny spelkonsol även vara i behov av spel. Varför inte testa det obehagliga finska skräckspelet “Alan Wake II”?
 
Vill du ha ett annat mästerligt spel, som kanske inte är lika läskigt, så släpptes flaggskeppet “Marvel’s Spider-Man 2” förra månaden. MovieZines spelredaktör Anders Eklöf kallar äventyret för “en värdig uppföljare till två av några av de bästa superhjältespelen genom tiderna”.
 
Spelåret 2024 ser dessutom ut att börja riktigt bra. I januari får vi dels skräckspelet “Alone in the Dark”, och fightingspelet “Tekken 8”. I februari fortsätter remastern av “Final Fantasy VII” med den nya delen “Rebirth”, samt nytolkningen av de tre första “Tomb Raider”-spelen.
 
 
| 17 november 2023 12:45 |