Film

Skribent

Thomas Linnaeus

7 juli 2023 | 21:01

Gör er redo att snyfta! - Oscarsvinnare gör rörande låt till “Barbie”

Popstjärnorna Dua Lipa, Nicki Minaj och Charli XCX får nu sällskap av artisten Billie Eilish på soundtracket för “Barbie”.
Greta Gerwigs och Margot Robbies “Barbie” släpps nu i juli och inför premiären har delar av soundtracket avslöjats. Stora namn såsom Dua Lipa, Nicki Minaj och Charli XCX har redan bekräftats, och nu rapporterar Rolling Stone att popstjärnan och Oscarsvinnaren Billie Eilish samt brorsan Finneas O'Connell även har skrivit musik för filmen.
 
Namnet på den nya låten är “What Was I Made For?” och den släpps först den 13 juli. På Instagram skriver Eilish “Vi gjorde den här låten för “Barbie” och den betyder otroligt mycket för mig. Den här filmen kommer att förändra era liv och förhoppningsvis kommer även låten att göra det. Gör er redo att snyfta!”.
 
 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av BILLIE EILISH (@billieeilish)

 
Filmens album produceras av Mark Ronson och han verkar övertygad om att “Barbie” blir något utöver det vanliga:
 
- Jag läser inte många manus, men det här var precis vad jag vill ha i en film. Innan jag fick jobbet tänker jag: "Om jag inte får det här uppdraget, kommer den ändå att bli årets favoritfilm”, berättade Ronson för Rolling Stone.
 
Premiär för “Barbie”på bio blir den 21 juli - två veckor kvar!
| 7 juli 2023 21:01 |