Film

Skribent

MovieZine

2 november 2020 | 22:55

Bill Skarsgård och Tom Hardy i Vietnam-drama

En stjärnspäckad rollista tar värvning i Rupert Sanders "The Things They Carried".
Regissören Rupert Sanders - än så länge mest känd för "Snow White and the Huntsman" och "Ghost in the Shell" med Scarlett Johansson - verkar redo för tyngre film.

Sanders ska härnäst regissera ett drama om Vietnam-kriget, och han har fått ihop en imponerande rollista med Bill Skarsgård och Tom Hardy i täten.

Förutom dem medverkar Tye Sheridan ("Ready Player One"), Stephan James ("Homecoming), Pete Davidson ("The King of Staten Island"), Ashton Sanders ("Moonlight"), Martin Sensmeier ("Wind River"), Moises Arias ("Five Feet Apart") och Angus Cloud ("Euphoria"). Och då är castingen ännu inte klar, meddelar Deadline.

Filmen bygger på boken "The Things They Carried" av Tim O´Brien, som med fakta och fiktion skildrar hans upplevelser från kriget i Vietnam.

- Det är för mig ett vackert hantverk och en av de starkaste böcker jag läst. För mig handlar den om mer än män i krig, utan om djupa känslor som bor inom oss alla (...) Jag är mycket glad över rollistan som vi har fått ihop. Vi har inte sett så många unga stjärnor från olika bakgrunder på bioduken tillsammans sedan "Plutonen" eller "Outsiders", kommenterar regissören.
| 2 november 2020 22:55 |