Film

Skribent

Sarah Åkerman

4 juni 2018 | 11:00

Bill Skarsgård lovar: "Det: Kapitel 2" kommer bli en väldigt annorlunda upplevelse

Självaste Pennywise the Clown har kommenterat om den hypade uppföljaren till "Det".
Uppföljaren till Andy Muschiettis väldigt framgångsrika "Det" (2017) har planer att börja filma denna sommar. Premissen till filmen som följer Stephen Kings roman är att The Losers Club nu är vuxna och tvingas återvända till Derry i Maine, där första filmen utspelade sig, för att än en gång slåss mot Pennywise the Clown.
 
I en ny intervju med Den of Geek berättar Bill Skarsgård som spelar Pennywise:
 
- Det kommer bli en väldigt annorlunda upplevelse denna gång, med tanke på att jag har alla dessa otroliga, erfarna skådespelare att spela emot, i motsats till alla barnen ifrån förra filmen. Så det kommer säkert vara en annan upplevelse. Men jag ser fram emot det.
 
Skarsgård nämner också hur det känns att spela Pennywise igen när de börjar filma i sommar.
 
- Vi börjar bli redo för det nu, jag är påväg att komma tillbaka in i karaktären Pennywise, jag börjar få in tankesättet igen. Jag tror vi börjar filma i juli, jag är inte säker när mitt startdatum är, men någon gång i sommar.
 
Skådespelaren berättar även om hans nära relation med Muschietti:
 
- Jag har en nära relation med Andy, inte bara som regissör och skådespelare, men även som en nära vän. Så vi har kul med det hela och försöker se vad vi båda kan ge till den här filmen.
 
I filmen så kommer James McAvoy att spela Bill, James Ransone kommer att spela Eddie, Jessica Chaistain kommer spelar Beverly, Andy Bean kommer spela Stansley, Jay Ryan kommer spela Ben och Bill Hader kommer spelar Richie.
 
"Det: Kapitel 2" har som mål att skrämma slag på biopubliken den 6 september 2019.
| 4 juni 2018 11:00 |