Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

10 juli 2017 | 21:30

Bill Skarsgård får ett udda rättsligt fall i "Castle Rock"-serien

Han ska redan spela Pennywise i biofilmen "Det" i höst. Nu har Bill Skarsgård landat en stor roll i Stephen King-serien "Castle Rock" också.
I år drar produktionen av "Castle Rock" igång, en ny serie baserad på Stephen Kings kändaste verk. Nu står det klart att Bill Skarsgård får en stor roll, enligt uppgifter från Variety.
 
Det enda som avslöjas på det här stadiet är att han ska spela en man med ett ovanligt rättsligt fall och kommer att återkomma i serien regelbundet. Det här blir Skarsgårds andra King-relaterade roll då han också ska spela den skräckinjagande clownen i "Det", som kommer som biofilm den 8 september.
 
"Castle Rock" beskrivs som ett psykologiskt skräckdrama som kombinerar berättelser och karaktärer från Stephen Kings universum. Den fiktiva staden Castle Rock i Maine har figurerat i flera av hans verk, såsom "Cujo", "Död Zon" och "Höstgärning". Serien får totalt 10 avsnitt.
 
Serien görs för Hulu och det återstår att se när och var den kommer på en svensk plattform, men med Bill Skarsgård ombord hoppas vi att serien blir lättillgänglig.
 

"Castle Rock" är bara en av 7 Stephen King-filmatiseringar vi ser fram emot.

| 10 juli 2017 21:30 |