Film

Skribent

Alexander Dunerfors

15 oktober 2014 | 17:00

Bill Murray kan återvända till "Ghostbusters 3"

Skådespelaren är öppen för en mindre roll, om manuset känns rätt.
Stoppa mig om du hört den förut: Bill Murray kan tänka sig att återvända till "Ghostbusters", förutsatt att han får läsa ett manus som han verkligen gillar. Murray spelade rollen som Dr. Peter Venkman i de två 80-talskomediderna, men sedan dess har det inte blivit någon tredje film mycket på grund av hans och de andra skådespelarnas invändningar.

Nu får vi istället den omtalade kvinnliga rebooten av "Ghostbusters". Sony vill ändå gärna hitta en liten roll åt Bill Murray, om han kan tänka sig att återvända.

- Studion är galna när det kommer till den. De vill verkligen återuppliva filmserien, säger Murray till Variety.

- Men jag har tre filmer på väg ut nu, alla tre kan bli riktigt bra. Så om ett år kanske jag sitter i en helt annan sits och inte behöver tänka på "Ghostbusters" hela tiden. 

Det återstår att se om regissören Paul Feigs och manusförfattaren Katie Dippolds ("The Heat") manus är tillräckligt intressant för att locka tillbaka Bill Murray. 

Oavsett ger han sitt fulla stöd till filmen (till skillnad från Ernie Hudson som låter minst sagt bitter), och har till och med lämnat förslag på skådespelare som han vill se ta över: Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Linda Cardellini och Emma Stone.
| 15 oktober 2014 17:00 |