Film

Skribent

Charlotte Brange

14 augusti 2020 | 11:20

Biljetter släppta till pojkbandet BTS nya konsertfilm

Den 10 september får vi åka världen runt med världens största popband - se trailern här.
I dammet efter One Directions uttåg har koreansk pop, så kallad k-pop, fått ett starkt fäste även i västvärlden. Med BTS i spetsen har den koreansk-engelska musiken krossat rekord efter rekord även i land som USA och England. Bland annat blev deras turné Love Yourself tilldelat priset Årets turné på American Music Awards, och i januari uppträdde BTS på självaste Grammygalan i USA.

I den kommande konsertfilmen "Break the Silence: The Movie" (svensk biopremiär 10 september) får vi följa med på bandets stadiumturné Love Yourself: Speak Yourself, där de bland annat var den första koreanska gruppen någonsin att uppträda på Wembley Stadium. Turnén hade uppehåll i bland annat i Los Angeles, Paris, New York, Sao Paulo, och drog totalt närmare en miljon besökare i publik.
 
 
Förutom att vi kommer att bjudas på storslagen konsert, så kommer det även att varvas med personliga och närgångna intervjuer med medlemmarna. Vi får ta del av berättelser, drömmar och känslor som våra sju medlemmar både tampas med och njuter av under den intensiva turnén.

I den nyligen släppta 30-sekunderstrailern får vi ett smakprov på känslostormar bakom kulisserna, se den här:
 
 
 
Som en bonus visas även gruppens föregående film "Bring The Soul: The Movie" (2019) på utvalda biografer den 28 augusti.
| 14 augusti 2020 11:20 |