Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

16 november 2022 | 22:10

"Big Little Lies"-gänget vill inte fortsätta efter regissörens bortgång

Zoë Kravitz bekräftar att det fördes diskussioner om en tredje säsong av den populära serien, men att det inte känns rätt att fortsätta med serien längre.
Vi rapporterade under julen för snart ett år sedan om att den Oscarsnominerade filmskaparen Jean-Marc Vallée ("Dallas Buyers Club") hade gått bort hastigt och plötsligt i sin stuga utanför Quebec, endast 58 år gammal. Sedan dess har det bekräftats att någon form av hjärtarytmi låg bakom det plötsliga dödsfallet.
 
Vallée låg bland annat bakom den första hyllade säsongen av "Big Little Lies" i form av miniseriens regissör och producent, samt återvände i form av producent även under fortsättningen när HBO valde att beställa en andra säsong efter seriens stora framgångar. Nicole Kidman och Alexander Skarsgård plockade hem mängder av priser för sina prestationer i inledningen, med skådespelare som Reese Witherspoon, Laura Dern, Shailene Woodley, Zoë Kravitz och senare även Meryl Streep i några av seriens större roller.
 
Det har sedan den andra säsongen sändes klart under sommaren 2019 spekulerats i huruvida HBO skulle försöka få ihop "Big Little Lies"-gänget i en tredje säsong, vilket skådespelerskan Kravitz nu bekräftar (via TikTok) att man pratade en hel del om. Men att faktumet att Vallée gick bort nu gör att man inte kommer att vilja fortsätta på serien.
 
- Jag tror inte att det blir något mer. Vi pratade mycket om att göra en säsong 3, men tyvärr gick Jean-Marc Vallée, vår otroliga regissör, ​​bort förra året. Jag kan bara inte tänka mig att fortsätta utan honom. Han var verkligen visionären bakom den här tv-serien. Så, tyvärr är den slut, förklarar Kravitz.
 
Jean-Marc Vallée.
 

Läs också: Mästerliga "Big Little Lies" cementerar att Jean-Marc Vallée är en av vår tids bästa filmskapare

 
Hade du velat få en tredje säsong av "Big Little Lies"? Kommentera gärna nedan!
| 16 november 2022 22:10 |