Film

Skribent

MovieZine

7 februari 2023 | 11:00

Ben Stiller spelar trillingar i ny miniserie

Dokumentären "Three Identical Strangers" följde brorsorna som hittade varandra först i vuxen ålder.
Ben Stiller har hittat sin nästa roll, eller ska vi kanske säga roller? Han kommer få fullt upp när han ska spela tre bröder i en miniserie baserad på en omtalad, verklig händelse.
 
I dokumentärfilmen "Three Identical Strangers" (även kallad "Tre identiska främlingar" i Sverige) från 2018 fick vi ta del av den otroliga men sanna historien om trillingarna som hittade varandra först vid 19 års ålder.
 
 
Edward Galland, David Kellman och Robert Shafran adopterades av tre olika familjer som små, och visste alltså inte om varann förrän de möttes av en slump som vuxna män. Den Sundance-vinnande filmen skildrar det roliga liv som följde med den mediala uppmärksamheten, men också nackdelarna som kom på köpet med all uppmärksamhet.
 
Variety berättar att Stiller ska spela de tre bröderna i vuxen ålder. Tidigare fanns det planer att göra spelfilm av "Three Identical Strangers", men nu blev det alltså en tv-serie istället.
 
 
Stiller har inte spelat en huvudroll sedan 2017, så det lär bli ett välkommet återseende för hans fans. På senare tid har han istället hålla sig sysselsatt bakom kameran, som producent och regissör på framgångsrika serier som "Severance" och "Escape at Dannemora".
| 7 februari 2023 11:00 |