Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

21 juni 2016 | 21:00

Ben Affleck ger oss en uppdatering på hans "Batman"-film

Den Oscarsvinnande regissören känner sig inte riktigt redo ännu.
Efter den hårt kritiserade "Batman v Superman: Dawn of Justice" har det fallit på Ben Afflecks axlar att återigen ge oss en riktigt grym Läderlappen-rulle, och under en intervju med Collider gav han nyligen en uppdatering om hur det går.

Han sa:

- Jag tror att de (Warner Bros.) har satt ett datum för den. Även om jag själv inte riktigt vet om jag hade kunnat passa det datumet för jag har fortfarande inte ett färdigt manus. Jag kommer inte göra en film innan jag känner att manuset är bra, för jag har varit på andra änden av det där, när man gör en film trots att manuset inte funkar, och det blir aldrig bra (skratt).

Han berättade också om vilka krav han har på sig själv med den kommande "Batman"-filmen:

- Jag har ett manus som vi fortfarande jobbar på, och jag är som sagt inte tillräckligt nöjd med det än för att gå ut och börja göra en "Batman"-film. Jag kräver det bästa vad gäller Batman. Det är något som måste klara en väldigt hög ribba för mig. Det kommer inte vara: "Ja, men det låter kul, vi provar och ser."

Vi kan alltså sova lugnt i vetskapen att Affleck gör sitt absolut yttersta för att ge oss en prima "Batman"-film. Härnäst ser vi Bruce Wayne dra på sig paltorna i "Justice League Part 1" som kommer i november nästa år.
| 21 juni 2016 21:00 |