Film

Skribent

Alexander Kardelo

9 september 2012 | 11:15

"Battle Angel" drar igång 2017

James Cameron startar produktionen direkt efter "Avatar"-uppföljarna, hoppas producenten Jon Landau.

Väntan på James Camerons "Battle Angel" har varit lång, men den kan "snart" vara över. Enligt producenten Jon Landau är manga-adaptionen nästa projekt på Camerons bord efter "Avatar 2" och "Avatar 3":

- Jag är säker på att ni får se "Battle Angel". Det är en av mina favorithistorier, en fantastisk historia om en ung kvinnas resa mot att upptäcka sig själv. Det är en film som väcker frågan: "Vad innebär det att vara mänsklig?". Är du mänsklig om du har ett hjärta, en hjärna eller en själ? Jag ser fram emot att ge publiken den filmen, säger Jon Landau till MovieZine.

Historien bygger på den japanska serien om en framtidscyborg som tappat minnet. Hon tas om hand av en forskare som bygger upp henne igen, innan hon ger sig ut för att återupptäcka sitt förflutna.

Landau vill ännu inte spekulera i vem vi får se i rollen som Alita.

- Vem vi vill sätta i huvudrollen idag och vem vi vill sätta i huvudrollen när det väl är dags, det kan bli två totalt olika personer som skulle bli rätt för rollen. Nu fokuserar vi på "Avatar" de kommande fyra, fem åren. Det blir förhoppningsvis direkt efter det.

Vem/vilka du se i rollistan för "Battle Angel"? Kommentera nedan. 

| 9 september 2012 11:15 |