Film

Skribent

Thomas Linnaeus

13 september 2023 | 10:50

“Batgirl”-regissörerna har sett “The Flash” och nu är de deprimerade

Adil El Arbi och Bilall Fallah som regisserade den skrotade filmen “Batgirl”, blev inte lyckliga efter att ha sett DC:s senaste satsning “The Flash”.
Efter premiären av “The Flash” så har regissörerna Adil El Arbi och Bilall Fallah plågsamt blivit påminda om deras “Batgirl” som skrotades förra året.
 
Här spelade Leslie Grace titelrollen, och fick sällskap av bland annat Michael Keaton, som spelade Batman i Tim Burtons filmer.
 
Insider har intervjuat duon, som fortfarande är ledsna över att Warner Bros la ner produktionen:
 
- Vi tittade på “The Flash” och vi var ledsna. Vi älskar regissören Andy Muschietti och hans syster Barbara, som var med och producerade. När vi tittade på filmen kände vi bara att vi också hade kunnat få vara en del av detta.
 
Warner Bros skrotade “Batgirl” och flera andra projekt under 2022 för att kunna spara pengar. Men regissörduon tycker fortfarande att publiken fått ta del av filmen:
 
- Vi fick inte chansen att visa 'Batgirl' för världen och låta publiken bedöma själva om hur bra filmen var. För publiken är verkligen den ultimata måttstocken och borde avgöra om något är bra eller dåligt, eller om något ska ses eller inte.
 
Men vad som sved mest var att Adil El Arbi och Bilall Fallah inte fick göra klart filmen med Keaton, som även återvände som Batman i “The Flash”:
 
- Det är den största besvikelsen i våra karriärer. Som fanboy, bara att vara i närvaro av Keaton som Batman, det var ett privilegium och en ära. Men nu är det bara en bitterljuv känsla.
 
Hade du velat se “Batgirl”?
| 13 september 2023 10:50 |