Film

Skribent

Alexander Dunerfors

10 augusti 2013 | 14:01

Bale kan få 50 miljoner för Batmans återkomst

Nya rykten säger att Warner Bros står redo med checkhäftet för att få tillbaka sin Bruce Wayne.

Ta det här Batman-ryktet med en extra stor nypa salt. Som vanligt citeras det "källor i produktionen" och det lär inte dröja länge innan både Warner Bros och Christian Bale dementerar.

Men som man säger, ingen rök utan eld. Och WB vore faktiskt galna att inte ens försöka få tillbaks guldgossen Bale i den svarta dräkten, nu när vi vet att Batman ska dyka upp i åtminstone två nya filmer: "Man of Steel 2" och "Justice League".

Författarna till den kommande boken "Beyond Batman" tror sig veta att skådespelaren erbjudits otroliga 50 miljoner dollar för att medverka i "Justice League". Den exakta summan hänger på hur väl filmen tas emot, men beräknas landa där omkring - Robert Downey Jr ska ha fått lika mycket för att spela Iron Man i "The Avengers".

Det är inte klart om dealen också omfattar den kommande uppföljaren till "Man of Steel", som går upp på bio redan sommaren 2015. Mycket tyder annars på att man vill introducera en ny Batman/Bruce Wayne, som senare ska fortsätta rollen i "Justice League" några år senare.

Häromveckan skrev vi att Josh Brolin var en av de hetaste kandidaterna till att ta över, och idag finns ännu ett nytt namn i mixen. Skådespelaren Scott Adkins ("Zero Dark Thirty", "X-Men Origins: Wolverine") ska redan ha provspelat för rollen.

Frågan är om Batman behöver Christian Bale eller ej? Vill vi inte hellre se en ny skådespelare nu?

Källa: Latino Review, Scott Adkins Fans
| 10 augusti 2013 14:01 |