Film

Skribent

Alexander Dunerfors

2 juli 2013 | 15:01

Bale är klar med Batman

"Jag ser fram emot att se vad en annan skådespelare kan tillföra rollen."

Christian Bale och Christopher Nolan har det senaste året gjort det ganska tydligt att deras "The Dark Knight"-trilogi är avslutad och klar. Det hindrar dock inte medierna från att ställa dumma frågor. Senast ut är Entertainment Weekly som får ett inte alltför överraskande svar från Bale:

- Vi hade en enorm tur som fick göra tre filmer. Det räcker, låt oss inte bli giriga. Chris har alltid sagt att han ville göra en film åt gången. Och plötsligt var vi igång med den tredje. Vi hade inte räknat med det, men vi såg på varandra och visste att här borde det ta slut.

Därmed finns det heller ingen chans att han tar på sig manteln igen när det är dags för Batmans återkomst i den länge omtalade "Justice League":

- Jag vet ingenting om det. Jag har förstått att en sån film är på väg, men ingen har talat med mig. Jag ser fram emot att se vad en annan skådespelare kan tillföra rollen.

Armie Hammer ("The Lone Ranger") har varit på tapeten till Batman-rollen, men det är långt ifrån klart. Vem vill du se som Bales ersättare? Kommentera nedan.

| 2 juli 2013 15:01 |