Film

Skribent

Gäst

16 april 2017 | 21:00

Bakom kulisserna på ”Bieffekterna”, del 3

Filmskaparna bakom den svenska sci-fi-filmen ger fler tips till dig som vill göra din första långfilm. I den sista videon handlar det om skådespelarna, och hur det är att vara två regissörer.
I den tredje och sista delen av bakom kulisserna på "Bieffekterna" berättar vi mer om hur vi hittade våra fyra fantastiska skådespelare - Emelia Hansson, Rikard Björk, Sandra Redlaff och Rafael Pettersson. Vi visar också hur vi jobbade med regi och hur det fungerar att vara två regissörer och vilka trick vi hittat för att underlätta processen.

Att vi fick möjligheten att jobba med så skickliga skådespelare på vår första långfilm gav filmen otroligt mycket. Att det just är skådespelarna, som tillsammans med filmens foto, har fått mest beröm är jätteroligt. Rikard Björk vann pris för bästa skådespelare på en av världens största genre-festivaler, Buenos Aires Rojo Sangre i Argentina och efter ”Bieffekterna” har både Emelia Hansson och Sandra Redlaff fått riktigt spännande roller för bland annat SVT. Rafael Pettersson kan åter igen ses i kommande säsongen av "Bron".
 
 
Vi hoppas att ni som tittar har gillat bakom kulisserna-filmerna. Vill ni fortsätta följa "Bieffekterna" och se mer om hur filmen gjordes så följ "Bieffekterna" på Facebook.

Tack för att ni tittar!

Andreas Climent & André Hedetoft
| 16 april 2017 21:00 |