Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

30 november 2017 | 09:15

Bakom kulisserna-klipp från nya säsongen av "The X-Files" höjer peppen

Den elfte säsongen av "The X-Files", med Gillian Anderson och David Duchovny i sina ikoniska roller, är snart här!
Med blott fem veckor kvar till premiären av "The X-Files" elfte säsong, börjar FOX sakta men säkert låta oss få en försmak av vad som kommas skall.
 
Den tionde säsongen lämnade mycket att önska, och hade dessutom mage att sluta med en ordentlig cliffhanger utan att en elfte säsong var beställd - ändå längtar jag förväntansfullt fruktansvärt mycket efter fortsättningen. Av någon anledning känns det som att alla inblandade har blivit varma i kläderna igen och äntligen är redo att ge oss en säsong värdig av vår nostalgi. 
 
I det nya klippet får vi se seriens skapare samt Gillian Anderson och David Duchovny prata om vad vi kan förvänta oss av den nya säsongen, som tillskillnad från förra har utökats med ytterligare fyra avsnitt (nu totalt tio). 
 
 
Enligt Indiewire kommer den elfte säsongen att bestå av åtta fristående avsnitt, i stil med förra säsongens "Mulder & Scully Meet the Were-Monster" - det enda avsnittet jag verkligen älskade när serien kom tillbaka i början av 2016. Det första och sista avsnittet kommer däremot knyta ihop säcken både för den nya säsongen, samt med den enorma cliffhangern i slutet av förra säsongen.
 
"The X-Files" elfte säsong har premiär den 3 januari i USA, vilket förhoppningsvis innebär att vi kan ta del av avsnitten redan dagen efter här i Sverige hos Viaplay (som sände den förra säsongen). 
 
Ser du fram emot att få dyka ner i några nya härliga "X-Files"-avsnitt tillsammans med Mulder och Scully? Kommentera gärna nedan!
| 30 november 2017 09:15 |