Film

Skribent

EvaEpic

15 februari 2012 | 14:45

"Bad Santa 2" startar inspelningarna till hösten

Under Berlins Filmfestival avslöjade Billy Bob Thornton att det står klart att det blir ännu en film om den värsta jultomten genom tiderna.

Nu står det klart att den svarta komedin "Bad Santa" från 2003 får en uppföljare. Den blev en box-office hit och fick ännu fler fans när den släpptes på DVD. Det har länge ryktats om en uppföljare och i somras skrev Billy Bob Thornton kontrakt på att han återigen ska spela den sämsta jultomten någonsin.

Dimension Films hade två olika manus för filmen, skrivna av Johnny Rosenthal och John Phillips. Nu har studion valt mellan de två och det Thornton har avslöjat att filmen börjar spelas in till hösten.

- Manusförfattaren arbetar fortfarande på manuset. Vi såg det första utkastet och det var bara några få saker vi ville ta bort eller ändra, sa Thornton till The Playlist under Berlins Filmfestival.

Han påpekade också att de vill att filmen ska ha premiär under julen 2013. Thorntons nästa projekt som startar till sommaren blir "And Then We Drove" som handlar om hans relation med Angelina Jolie.

| 15 februari 2012 14:45 |