Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

4 juni 2018 | 23:45

Bad Boys-spinoffen "LA's Finest" har äntligen fått grönt ljus

Ett kanadensiskt mediehus har nämligen beställt 13 avsnitt av den efterlängtade tv-serien.
"LA's Finest" antogs vara en av pilotsäsongens mest säkra kort, men trots det tackade NBC nej till Bad Boys-spinoffen de hade beställt ett 12 miljoner dollar dyrt pilotavsnitt av. Något som gjorde att den Gabrielle Union och Jessica Alba-ledda spinoffserien blev tillgänglig för alla att buda på.
 
Deadline rapporterade tidigare under dagen att kanadensiska Bell Media slutligen har kommit överens med Sony Pictures Television, om en beställning på totalt 13 avsnitt. Union återvänder i rollen som Syd Burnett, syster till Martin Lawrences karaktär och kärleksintresse till Will Smiths karaktär i "Bad Boys II". Jessica Alba kommer att spela Nancy McKenna, som blir Syds nya LAPD-partner.
 
 
Baserat på hur serien har beskrivits låter det som att vi har en mix av "Lethal Weapon"-seriens och "Bad Boys"-filmernas actionladdade men skämtsamma ton att se fram emot - men med två starka kvinnor i huvudrollerna.
 
Kommer du att ge "LA's Finest" en chans när den letar sig över till någon svensk distributör vartefter? Kommentera gärna nedan!
| 4 juni 2018 23:45 |