Film

Skribent

MovieZine

25 juli 2015 | 22:00

B-filmsbonanza i Kanal 9

Äntligen (?) kommer "Sharknado 3" till svensk tv.
Kanal 9 utlovar hajbonanza i början av augusti. De dödliga stormhajarna i kultrullarna ”Sharknado”, ”Sharknado 2: The Second One” och aktuella ”Sharknado 3: Oh hell no!” får sällskap av monsterhajarna i ”Mega Shark vs Mecha Shark”. 

Hela härligheten avnjuts måndag-torsdag 3-6 augusti med start 21.00.

I veckan hade ”Sharknado 3” världspremiär på Syfy Channel och snart är det dags för den svenska tv-premiären, onsdagen 5 augusti närmare bestämt. Tara Reid och Ian Ziering är tillbaka i sina roller som  April och Fin. Denna gång ska de på semester till Florida, men konstigt nog drabbas området av en monsterstorm och de hajtäta vattnen trummar upp en sharknado, värre än någonsin. Sharknadon fortsätter sin destruktiva färd till Washington DC och nu är det upp till April och Fin att rädda staden.

David Hasselhoff spelar Fins pappa Gilbert och i rollen som Aprils mamma May ser vi Bo Derek. I övriga roller ser vi bland annat magikerna Penn & Teller, Malcolm in the middles Frankie Muniz, författaren Jackie Collins, Ne-Yo, och Kathie Lee Gifford som sig själva. Dessutom spelar Jerry Springer hysterisk turist. Bara det!
| 25 juli 2015 22:00 |