Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

8 september 2017 | 12:00

Även Jared Leto är förvirrad över alla nya "Joker"-filmer

Det är mycket att hålla reda på nu...
"Suicide Squad 2", "The Joker", "Gotham City Sirens", och en ännu obetitlad spin-off som ska kretsa kring Jokern och Harley Quinn. Fyra filmer där Jokern kommer att medverka, men det är långt ifrån glasklart i vilken form. Vem kommer exempelvis spela karaktären i "The Joker"? 
 
Det har nu visat sig att det inte bara är vi vanliga dödliga som kanske känner oss lite förvirrade, utan även Jared Leto själv erkänner att han inte riktigt hängt med i Warner Bros. snabba svängar på sistone. Ska Leto ens medverka i spin-offen kring Jokern och Harley? I en intervju med On Demand Entertainment säger han:
 
- Ja, jag tror det. Jag är också lite förvirrad, men ja, det är ju en del saker som händer i DC-världen och jag älskade Jokern. Han är en fantastisk karaktär, en väldigt kul karaktär att spela. Det är ett stort universum och när man spelar Jokern så får man bara äran att bära facklan ett tag, men sedan måste man lämna den vidare. Men det är som sagt andra filmer i görningen och det ska bli spännande att se vad som blir av dem.
 
I korthet alltså; Leto kommer att medverka i "Suicide Squad 2" (som just hittat en regissör), han kommer förmodligen inte medverka i "The Joker" (där det istället spekuleras i att Leonardo DiCaprio kommer att spela huvudrollen), men han kommer troligtvis medverka i både "Gotham City Sirens" (om den någonsin blir av) samt Joker+Harley-spinoffen.
 
Glasklart?
| 8 september 2017 12:00 |