Film

Skribent

Alexander Dunerfors

5 oktober 2014 | 21:15

Att streama film lagligt online har aldrig varit enklare

Nu blir det lättare än någonsin att hitta filmen eller serien du vill se, på lagligt sätt online. På MovieZine är de senaste storfilmerna, gamla klassiker, alla dina TV-favoriter, och den där kultserien du blev tipsad om, bara ett klick bort.
Så du är sugen på ett "Harry Potter"-maraton, vill se om allt som Meg Ryan någonsin spelat i, eller ta igen några sköna 80-talsklassiker? Men att leta i timmar online efter filmerna känns säkert inte lockande. Till följd av komplexa rättighetssystem har inte någon VOD-tjanst alla filmer och TV-serier, och innehållet byts ofta ut. Att hitta filmen eller serien du bestämt dig för att se kan vara en pärs. Vi har alla varit i den sitsen.

Här på MovieZine tror vi oss ha hittat lösningen för alla filmälskare. Hos oss finns det så gott som alltid ett lagligt alternativ ett klick bort.

På vår sajt har vi försett varje titel med en direktlänk till alla stora video-on-demand-sajter och streamingtjänster. Vårt unika samarbete med HBO Nordic, film2home, Viaplay, SF Anytime och iTunes m.fl. underlättar för dig som vill se filmen eller serien här och nu. Länkarna uppdateras dagligen så att de alltid är aktuella.I MovieZines databas, Sveriges största för film och serier, finns det över 30 000 titlar. Håll utkik efter den stora röda Kolla nu-knappen när du läser om en film eller serie, den visar dig var du kan se den. Garanterat med bra kvalitet, svenska undertexter och hundra procent lagligt.

Finns inte filmen hos någon VOD-leverantör än så finns den kanske att köpa hos CDON eller se på SF Bio. Japp, de är också bara ett klick bort.

Och du, är du inloggad och klickar Kolla Nu på knappen så får du en notifikation så att du inte glömmer bort att betygsatta. Bra, va?

Vill du tipsa oss om länkar vi saknar, föreslå förbättringar eller lämna feedback på tjänsten? Kommentera nedan.
| 5 oktober 2014 21:15 |