SPEL

Skribent

David Grundström

24 juni 2017 | 16:21

Återvänd till "Modern Warfare" på Playstation 4 nästa vecka

"Call of Duty: Modern Warfare Remastered", som tidigare endast ingick i specialpaket till "Infinite Warfare", släpps till Playstation 4 nästa vecka.
"Call of Duty 4: Modern Warfare" är av många ansett som det bästa spelet i "Call of Duty"-serien. En spelserie som med hjälp av tre olika utvecklare kan släppa ett nytt spel per år. 
 
Förra årets "Call of Duty: Infinite Warfare", som utspelar sig i en framtid där Jorden befinner sig i ett krig mot Mars, inkluderade i sin specialutgåva även en uppiffad version av "Modern Warfare". 
 
Under fredagen gick Activision ut med att "Call of Duty: Modern Warfare Remastered" kommer släppas som fristående spel till Playstation 4 redan på onsdag den 27:e juni, det vill säga nästa vecka. 
 
Det var ett snedsteg att förra året endast inkludera den uppiffade versionen i specialutgåvor, då många endast ville återvända till klassikern från 2007. Så det är inte alls oväntat att det nu kommer fristående.
 
Än så länge är det endast bekräftat till Playstation 4, men vi kan definitivt vänta oss att det kommer till Xbox One och PC inom en framtid. Priset är satt till 39,99 amerikanska dollar, vilket borde innebära 400kr för oss i Sverige. 
 
Du kan se en lanseringstrailer för "Call of Duty: Modern Warfare Remastered" här: 
 
 
Längtar du tillbaka till Modern Warfare?
| 24 juni 2017 16:21 |