Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

18 juni 2015 | 17:00

Ashton Kutcher och Danny Masterson får komediserie på Netflix

Om allt går som det ska kommer första säsongen bestå av 20 halvtimmesavsnitt.
Det är Deadline som rapporterar att de bägge stjärnorna från "That '70s Show" tillsammans med två showrunners från "2 1/2 män" (där Kutcher just spenderat fyra säsonger) har slagit sina påsar samman och kommit fram med sitcomen "The Ranch", som beskrivs som en "syskonkomedi". 

Om dealen går igenom, de är inne i slutskedet av förhandlingarna nu, kommer serien även innebära en ny modell för Netflix - där beställningen i så fall ligger på 20 avsnitt, som delas upp i två 10-avsnittsblock. Med andra ord: det skulle släppas 10 avsnitt åt gången, två gånger om året.   

Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
"That '70s Show". 

"The Ranch" tar sin plats på en ranch i Colorado dit Kutchers rollfigur återvänder efter att haft en kort karriär som semiprofessionell football-spelare. Väl tillbaka är det meningen att han och hans bror, spelad av Masterson, ska dela på familjeföretagsansvaret. 

Kutcher och Masterson, som förblivit goda vänner sedan "'70s"-tiden kommer även stå som producenter för serien, som är tänkt att ha premiär 2016. 

Är "The Ranch" något du kan tänka dig se?  Och vad är oddsen för att Kutchers flickvän Mila Kunis också kommer att dyka upp? Eller Laura Prepon som redan är på Netflix med sin "Orange Is the New Black"? 
| 18 juni 2015 17:00 |