Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

28 mars 2016 | 18:00

"Arrow"-skådisen Stephen Amell berättar om Casey Jones

Plus: Megan Fox pratar om hur "Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows" skiljer sig från första filmen.
Den 3:e juni kommer uppföljaren till Jonathan Liebesmans "Teenage Mutant Ninja Turtles", som fått undertiteln "Out of the Shadows". Nytt för den här gången blir att vi äntligen kommer att få se klassiska karaktärer som Bebop och Rocksteady, Krang, och Casey Jones igen.

Stephen Amell, som till vardags spelar Oliver Queen/Green Arrow i "Arrow", spelar rollen som den hockeymasksbeklädde hämnaren Casey Jones, och under WonderCon passade han på att svara på frågan om hur Jones är jämfört med Green Arrow.

Han sa:

- Casey Jones är inte en sofistikerad fighter. Han är mer: "Se Foot Clan, slå Foot Clan!". Han har en beef med Bebop och Rocksteady, och slår sig därför väldigt motvilligt ihop med sköldpaddorna på deras resa.

Han fick också frågan vem som hade slagit vem i en fight mellan Casey Jones och Green Arrow:

- Oliver hade slagit Casey Jones. Men sedan hade Oliver, dumt nog, inte dödat Casey varpå Casey hade kommit tillbaka och förstört Olivers liv.

Även Megan Fox var på plats, och berättade att hon ser fram emot att utforska nya sidor hos April O'Neal:

- Den första filmen fokuserade mycket på att April var väldigt ambitiös och försökte uppnå mycket i sin karriär. Den här gången fokuserar vi mer på hennes relation med sköldpaddorna och hur de hänger ihop som en familj. Det är mer fokuserat på karaktären och mindre fokuserat på Aprils jobb.

För regin står den här gången Dave Green, och förutom Megan Fox och Stephen Amell får vi också se (eller höra) Will Arnett, Johnny Knoxville, Laura Linney och Tyler Perry, med flera, i rollerna.

Här är trailern:


Gillade du föregångaren; "Teenage Mutant Ninja Turtles"?
| 28 mars 2016 18:00 |