Serie

Skribent

Alexander Dunerfors

2 maj 2018 | 09:30

"Arrested Development" säsong 4 har klippts om

Från kultförklarad till kritiserad. Nu ska den senaste säsongen av komediserien få en "remix" i väntan på nya avsnitt.
All denna frihet som Netflix ger sina filmskapare för inte alltid gott med sig. Ett utmärkt exempel på detta var den fjärde säsongen av "Arrested Development", ett dåligt skämt som inte landade väl hos fansen.

Efter tre klockrena säsonger på amerikansk tv valde FOX att lägga ned komediserien på grund av låga tittarsiffror. När Netflix klev in och återupplivade "Arrested Development" fick vi en väldigt annorlunda serie, där den dysfunktionella familjen Bluth sällan var samlad.

Men skaparen Mitch Hurwitz har en överraskning åt alla fans, enligt Cinemablend. Det finns en omklippt version av säsong 4 - och den släpps redan på fredag.

- Mellan säsong 4 och kommande säsong 5 hade jag tid att klippa om historien - från 15 individuella historier till 22 sammanlänkade historier med samma längd som originalserien. Som ett experiment för att se - "kan jag tjäna pengar?" Men också som ett komedi-experiment för att se om nya skämt och ett nytt perspektiv skulle komma fram i en remix, där varje Bluth är med i varje avsnitt och där allt utspelas i kronologisk ordning.

- Resultatet är spännande. Det är roligt på ett nytt sätt, och jag tror det skapar en mycket underhållande ny upplevelse för tittaren.

"Arrested Development Season 4 Remix: Fateful Consequences" finns att streama från den 4 maj. Och enligt Hurwitz kommer säsong 5 "väldigt snart".
 
Vad tyckte ni om fjärde säsongen av "Arrested Development"? Kommer ni se den nya versionen?
| 2 maj 2018 09:30 |