Film

Skribent

Mats Karlsson

14 maj 2013 | 13:01

Arnold Schwarzenegger blir The Exterminator

I remaken av Michael Herz och Lloyd Kaufmans kultklassiker "The Toxic Avenger" från 1984.

Trots motgångarna för Arnold Schwarzenegger radar han upp nya huvudroller. Nu är den forne guvernören i förhandlingar om att tackla en av huvudrollerna i remaken av Michael Herz och Lloyd Kaufmans kultklassiker "The Toxic Avenger", rapporterar Variety.

I originalfilmen kretsade handlingen om den klena, fula och korkade nörden Melvin som är Tromavilles driftkucku. När han utsätts för ett elakt och förnedrande spratt råkar han falla ut genom ett fönster och hamna rakt i en tunna med giftigt kemiskt avfall. Då förvandlas han, han växer, han får muskler. Han blir The Toxic Avenger - den första superhjälten från New Jersey! Missförstådd, muterad, älskad endast av sin blinda flickvän, beger han sig, beväpnad med en golvmopp, ut för att rensa upp bland allt avskum på Tromavilles gator.

Schwarzenegger kommer inte att spela Toxic Avenger, utan rollen som The Exterminator, en före detta agent som tränar Toxic Avenger att använda sina nyvunna krafter i gott syfte. John Travolta ryktades tidigare om att spela Toxic Avenger, men för närvarande är den rollen ledig.

Inspelningarna drar igång i höst och man planerar att försöka sälja filmen i Cannes.

| 14 maj 2013 13:01 |