Film

Skribent

Tobias Andersson

4 februari 2023 | 14:47

Armie Hammer talar ut om våldtäktsanklagelserna

Efter anklagelser om brutala sexövergrepp och obehagliga sms med kannibalistiska inslag har skådespelaren inte yttrat ett ord i offentligheten. Förrän nu.
– Jag trodde han skulle döda mig, sa Hammers före detta flickvän för två år sedan och vittnade om våldtäkt och otäcka meddelanden om kannibalism. Även flera kvinnor han dejtat har talat ut om de trauman de fått uppleva genom hans manipulativa beteenden och fruktansvärda sms om att han fantiserade om att äta dem.
 
Skådespelaren känd från bland annat ”Döden på Nilen” försvann illa kvickt från rampljuset. Men nu, två år senare, väljer han att bryta tystnaden.
 
– Jag är här för att ta ansvar för det faktum att jag var en skitstövel och självisk, att jag utnyttjade människor för att få mig att må bättre, sa Armie Hammer i en färsk intervju med podden Air Mail.
 
Gällande de kannibalistiska anklagelserna som riktats mot honom svarade Armie att han har en fetisch för BDSM, som kommer från att han som 13-åring blev utsatt för sexuella övergrepp av en pastor.
 
– Vad det gjorde för mig var att det introducerade sexualitet i mitt liv på ett sätt som var helt utom min kontroll. Jag var maktlös i situationen. Sex introducerades för mig på ett skrämmande sätt där jag inte hade någon kontroll. Mina intressen gick då till: Jag vill ha kontroll i situationen, sexuellt.
 
 
I höstas hade dokumentären ”House of Hammer” premiär som avslöjar familjen Hammers mörka hemligheter, där bland annat släktingen Casey Hammer gräver fram en tillskruvad familjehistoria.
| 4 februari 2023 14:47 |