Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

29 juni 2018 | 23:15

Är Bryan Cranston och Aaron Paul med i nya "Better Call Saul"?

"Breaking Bad" och "Better Call Saul" skaparen Vince Gilligan om möjligheten: "Vi har väntat länge nog".
"Breaking Bad" anses av många, mig själv inkluderad, vara en av de bästa tv-serierna som någonsin har gjorts. I en intervju med EW, med anledning av att serien nu fyller 10 år, träffades seriens skapare och de forna huvudrollsinnehavarna.
 
Efter intervjun står en sak väldigt klar. Alla involverade vill (på något sätt) få in Walter White och Jesse Pinkman i spinoffserien "Better Call Saul". Både Bryan Cranston och Aaron Paul berättar nämligen att de genast skulle tacka ja ifall frågan om ett inhopp kom från "Breaking Bad"-skaparen, Vince Gilligan. Gilligan som även är skaparen bakom "Better Call Saul", avslutar sedan intervjun med att säga att det känns som att tillräckligt lång tid har gått.
 
- Jag vill verkligen se dem båda i "Better Call Saul". Peter [Gould, medskapare] vill det, manusförfattarna också - precis som skådespelarna själva. Jag tror att vi har väntat länge nog. Vi borde verkligen ha en bra anledning för dem att dyka upp. Jag bara måste få höra; "Yeah, bitch" en gång till.
 
Med tanke på att de alla verkar vara riktigt peppade på möjligheterna för ett inhopp av "Breaking Bad"-stjärnorna i "Better Call Saul" - så vore det inte särskilt överraskande om de (just därför) redan inför årets säsong har hunnit spela in några scener med Walter White och Jesse Pinkman tillbaka framför kameran. Om så inte är fallet (än), lär det bara vara en tidsfråga innan Gilligan och Gould lyckas få ihop en riktig återträff!
 
Har du saknat Walter White och Jesse Pinkman? Kommentera gärna nedan! 
| 29 juni 2018 23:15 |