Klipp

Skribent

MovieZine

1 februari 2016 | 16:00

Är alla Adam Sandler-filmer mystiskt sammankopplade?

Blir man spritt språngande galen av att djupdyka i alla Adam Sandler-filmer? Nu har vi svaret.
Om det finns något bevis på begreppet "kritiksäker" så är det nog Adam Sandler. Det spelar ingen roll hur hårt hans filmer ständigt sågas av filmkritiker, de fortsätter ändå oundvikligt komma som någon sorts straff för våra synder. Nyligen ingick han ett oförklarligt avtal med Netflix som ger honom möjlighet att producera fyra filmer till under total kreativ kontroll, och den första frukten av det samarbetet är den smärtsamma "The Ridiculous 6".

Hur som helst, kan det finnas någon mer omfattande struktur där alla Adam Sandler-filmer passar in, en sorts övergripande mytologi? Det bestämde sig Youtube-användaren Shawn Kohne för att utforska i en video betitlad "The Sandlerverse". Han har hittat en del intressanta kopplingar mellan filmerna, det får man ge honom, men till vilket pris? Han verkar nämligen samtidigt bekräfta det som vi alla redan misstänkte, att man totalt förlorar sitt mentala välbefinnande om man dyker så här pass djupt i Adam Sandlers värld. 

Vår chefredaktör testade något liknande förra året och har inte varit sig lik sedan dess, så vi får verkligen hålla tummarna för att Kohne kan hitta tillbaka till verkligheten efter det här. Se själva i klippet nedan: 


Vad tycker ni om Adam Sandlers filmer? Har de någon sorts värde över huvud taget eller är det helt ofattbart att han fortfarande får göra film?
| 1 februari 2016 16:00 |