Skribent

Alexander Dunerfors

2 april 2012 | 01:01

April, april! Blev du lurad idag?

Det här var årets aprilskämt från MovieZine, plus det bästa från andra filmsajter.

Gick du på att "The Dark Knight Rises" skulle delas upp i två filmer? Eller att Bergmans filmer konverterats till 3D? (Vi vet åtminstone en stor kvällstidning som nästan lät sig luras...)

Tyvärr, eller tack och lov kanske, var det bara våra aprilskämt. Och som de flesta gissade är inte det här bilden på hur Persbrandt ser ut i Peter Jacksons "Hobbit". Peruken är från "Tre solar" och skägget tillhör ingen mindre än Sacha Baron Cohen i "The Dictator". April, april! 

Vilka andra filmskämt kunde vi hitta på nätet under 1:a april?

Joblo rapporterade om att en välgjord amatöraffisch för påhittade Disney-biografin "Walt" hade inspirerat Ron Howard till att spela in filmen på riktigt. Ni har kanske sett postern med Ryan Gosling som den unge Musse Pigg-skaparen? Tyvärr blir det ingen film, inte än iallafall.

ScreenRant kunde inte heller motstå att leka i Photoshop. Enligt deras aprilskämt har Taylor Lautner fått en av sköldpadderollerna i kommande "Ninja Turtles". 

Firstshowing fortsatte på Batman och 3D-spåret och försökte lura i läsarna att Christopher Nolan konverterat om filmen till 3D.

Och här har någon mer ambitiös person skapat en hel sajt för en snabbmatskedja, som ska vara inspirerad av Steven Spielbergs filmer. Spielburgers, kort och gott. Tanken var inte dum!   

| 2 april 2012 01:01 |