Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

27 januari 2016 | 11:00

Äntligen: "The Revenant"-björnen talar ut

"Mitt ansikte var i Leos rumpa en stor del av tiden."
Årets hittills mest intensiva ögonblick står onekligen björnen i "The Revenant" för, då den i en fantastiskt skrämmande sekvens attackerade Leonardo DiCaprio mitt i skogen. Och björnen i det här fallet var inte alls en björn utan en man, i blåa tights, som heter Glenn Ennis. 


Glenn.

I en intervju med Global News fick Glenn frågan om han själv inser att han haft många människors drömjobb: att få rulla runt på golvet med hunk-Leo timme efter timme.

Han svarade:

- Det är faktiskt rätt kul, men om du ser hur björnhuvudet sitter på bilden ovan, och de ville att björnens mun skulle vara rakt över hans ländrygg. Jag skulle dra i hans jacka med min hand för att få det att se ut som att björnens käftar drog i den. Och för att få björnens mun att vara vid hans ländrygg så betydde det att mitt egna ansikte i princip var vid hans rumpa. Mitt ansikte var i Leos rumpa en stor del av tiden. Jag förstår att det kanske är många människors fantasi, men det var inte min fantasi!Kolla in den övertygande björnattacken på bio från och med fredag 29 januari.
| 27 januari 2016 11:00 |