Serie

Skribent

Carl Adam Anderberg

22 mars 2016 | 10:30

Äntligen kommer "Bloodline" tillbaka

Netflix har utannonserat datumet och storyn för den efterlängtade andra säsongen.
Hyllade "Bloodline" berättade historien om den plågade familjen Rayburn och deras mörka förflutna, och MovieZines recensent Viktor Jerner smällde på med full pott, fem av fem, i sitt betyg av det mästerliga dramat med motiveringen:

- Det prisbelönta gänget bakom tv-serien ”Damages” är tillbaka med storm. Deras nya skapelse ”Bloodline” – en djupt emotionellt gripande och ofantligt välskriven familjekrönika – är det i särklass bästa som Netflix har lagt vantarna på hittills.

Snart är äntligen den andra säsongen här, då Netflix nu utannonserat att 10 nya färska avsnitt kommer att släppas fredagen den 27:e maj. Varning för spoilers nedan om du ännu inte sett den första säsongen.

Storyn beskrivs som följer:

- I säsong två kämpar familjen Rayburn för att dölja deras otänkbara brott. Mystiska främlingar från Dannys förflutna dyker upp med en farlig agenda medan utredarna närmar sig sanningen bakom mordet på Danny. Och den en gång sammansvetsade familjen börjar förgiftas av misstro och paranoia. Med ryggen mot väggen, kan bra människor göra mycket dåliga saker ...

Vad tyckte du om "Bloodline"?
| 22 mars 2016 10:30 |